Andar

Besvarad: 07.11.2022
Hej, vi bor i ett hus byggt - 28. Mina föräldrar bodde här i 30 år och jag har bott här i 9 år. Medan föräldrarna bodde i huset kände jag ibland en olustig känsla. Speciellt i ett rum. Och hade även en obehaglig overklig upplevelse en natt. Mitt 3 åriga barnbarn har sovit i det rummet och vaknat och skrikit flera nätter. Min yngsta dotter berättade...
Visa hela frågan och svaret

Madeleine frågar:

Hej, vi bor i ett hus byggt - 28. Mina föräldrar bodde här i 30 år och jag har bott här i 9 år. Medan föräldrarna bodde i huset kände jag ibland en olustig känsla. Speciellt i ett rum. Och hade även en obehaglig overklig upplevelse en natt. Mitt 3 åriga barnbarn har sovit i det rummet och vaknat och skrikit flera nätter. Min yngsta dotter berättade då att även hon haft obehagskänslor i rummet. Vad kan det bero på och går det att bli av med? Har aldrig sagt något om mina upplevelser till dom.

Mia Bäck svarar:

IMG 20230120 104024

Hej Madeleine!

Du har fått vänta länge på ditt svar. Det ber jag om ursäkt för!

Jag kan inte svara på vad det beror på att ni känner obehag i ett rum i ert hus. Jag tror inte på spöken eller andar. Det kan ju vara en tillfällighet att barnbarnet vaknar och skriker just i det rummet?

Men om ni är oroliga kunde ni kanske kontakta en präst i er hemförsamling och bjuda hen hem över en kopp kaffe och diskutera saken med hen? Prästen kan också välsigna ert hem om ni önskar det.

Hälsningar,

Mia

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

RSS flöde för kommentarer på denna sida | RSS flöde för alla kommentarer

Dölj

Tillbaka till Frågor och svar