Finns det oförlåtliga synder

Besvarad: 21.09.2021
Hej jag undrar om ni kan ge några exempel på oförlåtliga synder, för att när jag var tonårig då var jag aldrig seriöst kristen. Och då kan det ha hänt att jag har begått några väldigt dåliga synder. Och jag skulle vilja veta vad det finns för exempel på oförlåtliga synder. Tack!
Visa hela frågan och svaret

Hjälp mig tack frågar:

Hej jag undrar om ni kan ge några exempel på oförlåtliga synder, för att när jag var tonårig då var jag aldrig seriöst kristen. Och då kan det ha hänt att jag har begått några väldigt dåliga synder. Och jag skulle vilja veta vad det finns för exempel på oförlåtliga synder.
Tack!

Claus Ståhlberg svarar:

142007752 256599202537816 7424143081806963580 n

Hej

Det finns en som kommer nära och det är "hädelse mot Anden" i Matt. 12:31 och Luk. 12:10, men vad det exakt betyder har man tvistat om. Men generellt så kan man bli förlåten för allt om man genuint ångrar sig och slutar med det onda eller dåliga man har gjort. Joh. 8:11

Det kan hjälpa att prata med någon om vad du varit med om. Om inte annat så med en präst eller diakon eller någon äldre i din församling som du har förtroende för. Det är inte lätt att gå omkring och älta på jobbiga saker.

Och framförallt så kom ihåg att be! En bönegrupp eller liknande kan vara bra att vara med i.

Hoppas det svarade på frågan.

Frid!

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

RSS flöde för kommentarer på denna sida | RSS flöde för alla kommentarer

Dölj

Tillbaka till Frågor och svar